Foto Un bărbat a rămas inconștient la Cheile Bicazului după ce a fost lovit de o piatră. A intervenit elicopterul SMURD

Un bărbat a rămas inconștient la Cheile Bicazului după ce a fost lovit de o piatră. A intervenit elicopterul SMURD
| Foto: ISU Neamț

Elicpterul SMURD a intervenit pentru a transporta la spital un bărbar inconștient după ce a fost lovit de o piatră în zona Cheile Bicazului.

Elicopterul SMURD a fost solicitat sâmbătă în Cheile Bicazului pentru a transporta la spital un bărbat aflat în stare de inconştienţă după ce a fost lovit de o piatră, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenent Irina Popa.

Potrivit sursei citate, la locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Salvamont Neamţ şi Harghita, SVSU Bicaz Chei, SAJ Bicaz şi Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială complexă pentru intervenţie şi o ambulanţă SMURD TIM.

Conform primelor informaţii, persoana rănită este în state de inconştienţă, astfel fiind solicitat şi un elicopter SMURD.

Forţele de intervenţie au acţionat pentru coborârea bărbatului pentru a putea fi preluat de echipajul SMURD TIM în vederea transportului la elicopter. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza