Un bărbat din Câmpia Turzii, care a distrus de 19 ori sistemele care permit accesul la punctele de colectare a deşeurilor menajere, reţinut

Un bărbat din Câmpia Turzii, care a distrus de 19 ori sistemele care permit accesul la punctele de colectare a deşeurilor menajere, reţinut

Un bărbat din Câmpia Turzii care a distrus de 19 ori, în perioada 2023 – 2024, sistemele care permit accesul la punctele de colectare a deşeurilor menajere a fost reţinut pentru 24 de ore. El fie a tăiat, fie a rupt cablurile sistemelor, fiind întreruptă sursa de energie electrică. El este acuzat de distrugere în formă continuată.

”În cursul zilei de 30 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au organizat o acţiune în cadrul căreia a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat, cercetat pentru infracţiunea de distrugere în formă continuată”, a transmis, miercuri, IPJ Cluj.

 Sursa citată a precizat că au fost instrumentate 19 cazuri cu acelaşi suspect.

”Din primele activităţi investigative s-a constatat că, în perioada 2023 - 2024, bărbatul de 66 de ani, din Câmpia Turzii, ar fi distrus în repetate rânduri, prin tăiere ori rupere, cablurile de la sistemele de control acces la punctele de colectare a deşeurilor menajere, fiind întreruptă sursa de energie electrică şi permis accesul în interiorul perimetrului punctului de colectare”, a mai transmis sursa citată.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 3.600 de lei.

”Cercetările au fost demarate de către Biroul de Investigaţii Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în urma sesizării făcute de reprezentanţii unei instituţii publice din municipiul Câmpia Turzii”, a mai transmis Poliţia.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Comenteaza