Un clujean băut și fără permis a provocat un accident de proporții. Bărbatul a lovit un stâlp de electricitate

Un clujean băut și fără permis a provocat un accident de proporții. Bărbatul a lovit un stâlp de electricitate

Un bărbat de 64 ani din comuna Frata, s-a urcat la volan băut și fără permis de conducere. Clujeanul a făcut accident în localitatea Soporu de Câmpie.

„Astăzi, 8 octombrie a.c, în jurul orei 16.45, polițiștii Secției 4 Poliție Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 64 de ani, din comuna Frata, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe un drum local din localitatea Soporu de Câmpie, fără a poseda permis de conducere.

Conform verificărilor, anterior depistării, acesta a fost implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale, părăsind partea carosabilă și acroșând un stâlp de electricitate.


Totodată, bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație indicând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice, necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 
 

Comenteaza