Un clujean reclamă mizeria lăsată de prostituatele de pe Calea Turzii

Un clujean reclamă mizeria lăsată de prostituatele de pe Calea Turzii
Un clujean se plânge că prostituatele de pe Calea Turzii strică imaginea oraşului, iar mizeria pe care o lasă într-un parc din zonă este e nedescris.

"În spatele blocului de pe Calea Turzii e un parc frumos...la prima vedere. După o plimbare scurtă prin el se observă că e plin de prezervative, ambalaje de prezervative şi şerveţele. Am văzut angajaţii de la spaţii verzi că l-au curăţat. După 2-3 zile apar mizeriile înapoi. Oare cum am putea scăpa de prostituatele înşirate pe Calea Turzii? Când merg acasă trebuie să fiu atent să nu calc pe prezervative folosite. Oare e normală situaţia asta într-un oraş aspirant la Capitală Europeană?", a scris Pop Adrian, într-o sesizare pe domnuleprimar.ro. 

Direcţia Poliţiei Locale îl asigură pe clujean că în zonă se fac controale periodice şi că în 2013 s-au încheiat un număr de 275 de procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 128.800 lei.

"Direcţia Poliţia Locală prin patrulele pedestre şi mobile asigură ordinea şi liniştea publică pe raza municipiului Cluj-Napoca. Referitor la eradicarea fenomenului prostituţiei vă inforăm că în cursului anului 2013 s-au încheiat un numar de 275 procese verbale în valoare de 128.800 lei în conformitate cu Legea 61/1991. În cazul neachitarii proceselor verbale de constatare a contraventiei încheiate, sanctiunea aplicata este transformata în ore de munca în folosul comunitatii conform prevederilor legale în vigoare. Refeitor la curăţenia din parcurile şi locurile de joacă pentru copii din cartierul Zorilor, vă informăm faptul că firma SC ROSAL GROUP SRL efectuează, conform programului stabilit, salubrizarea acestora", transmit reprezentanţii Direcţiei Poliţiei Locale într-un răspuns la sesizarea clujeanului.

 

Comenteaza