Un fost chiriaș a distrus un apartament din Florești. Jandarmii l-au încătușat și trimis la Psihiatrie

Un fost chiriaș a distrus un apartament din Florești. Jandarmii l-au încătușat și trimis la Psihiatrie
| Foto: jandarmeria cluj

Un fost chiriaș a provocat, luni seară, pagube semnificative într-un apartament din Florești, după ce a pătruns prin efracție în imobil. Cazul a fost raportat de către proprietarul apartamentului printr-un apel la numărul de urgență 112, solicitând intervenția autorităților.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a fost trimis la fața locului, unde au găsit un bărbat îmbrăcat sumar, care refuza să coopereze. Jandarmii au fost nevoiți să îl imobilizeze prin încătușare pentru a-l împiedica să continue distrugerile.

Având în vedere comportamentul recalcitrant al bărbatului și suspiciunea că acesta ar putea avea nevoie de îngrijiri medicale, jandarmii au solicitat intervenția unei ambulanțe.

Persoana a fost transportată la camera de gardă a Secției de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca pentru evaluare și tratament.

Autoritățile au demarat procedurile legale necesare, întocmind documentele operative pentru a asigura continuarea investigației.

Comenteaza