Un muncitor a decedat pe un șantier din Cluj-Napoca. SMURD-ul a intervenit, însă nu s-a mai putut face nimic

Un muncitor a decedat pe un șantier din Cluj-Napoca. SMURD-ul a intervenit, însă nu s-a mai putut face nimic
| Foto: Facebook/Horia Sulea

Un echipaj SMURD a fost solicitat să intervină, în cursul zilei de astăzi, pe șantierul de pe strada Grigore Alexandrescu cu Primăverii din Cluj-Napoca.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare de mai bine de 30 de minute la un bărbat de 56 de ani, însă acesta a decedat. 

Din primele informații, ar fi vorba despre un muncitor. 

"A fost solicitat echipaj medical în cazul unei persoane, bărbat, 56 ani. A fost alocată la caz ambulanța SMURD terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Cluj-Napoca. Echipajul a efectuat manevre de resuscitare de la ora 13.34 până la 14.15. Persoana nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul", a transmis ISU Cluj. 

De asemenea, poliția a fost sesizată în jurul orei 13:20 cu privire la faptul că un bărbat aflat în cadrul unui șantier de pe strada Primăverii, din municipiul Cluj-Napoca, are nevoie de ajutor medical, fiind inconștient.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, din județul Cluj, se afla în calitate de muncitor în respectiva locație de șantier, iar la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău, potrivit polițiștilor. 

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Comenteaza