Unul din cei patru deţinuţi evadaţi a ţinut să iasă din nou în evidenţă: şi-a bătut un cui în cap

Unul din cei patru deţinuţi evadaţi a ţinut să iasă din nou în evidenţă: şi-a bătut un cui în cap
Unul dintre cei patru deţinuţi care au evadat din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj sâmbăta trecută a ţinut cu tot dinadinsul să iasă din nou în evidenţă. Astfel, el şi-a bătut un cui în cap.

Este vorba de Tiberiu Lăcătuş, un tânăr de 22 de ani cercetat pentru tentativă de omor, prins la mai puţin de 12 ore de la evadare în zona gării din Cluj-Napoca.

Aflat din nou în arestul IPJ, el și-a bătut  luni după-masa, în jurul orei 16:00, un cui în frunte, fiind transportat de urgenţă la spital.  

Potrivit unui medic de la UPU, citat de evz.ro, fapta sa reprezintă "un truc mai vechi al deținuților. Își bat cuie în cap, în zone unde știu că nu pot păți nimic. În acest caz, deținutul avea o gaură mai veche în frunte, în os, iar acum doar și-a perforat pielea și a introdus cuiul aproximativ doi centimetri".

Sâmbăta trecută, patru deţinuţi au reuşit să evadeze din arestul IPJ, prin ruperea grilajului de fier care acoperea locul destinat plimbării şi escaladarea zidului din beton. Trei dintre ei, Tiberiu Lăcătuş, Claudiu Botorea şi Daniel Baciu, au fost prinşi în maxim 12 ore de la eveniment, însă cel de-al patrulea, Alexandru Bartuş, este în continuare de negăsit.

În urma celor întâmplate, trei poliţişti care erau de serviciu la arestul IPJ Cluj în momentul evadării sunt cercetaţi disciplinar şi penal, fiind mutaţi la alte secţii, la cerere.

Comenteaza