Video Ursul ”Bruce Lee” din Dej / A fost transmis mesaj RO-Alert

Ursul ”Bruce Lee” din Dej / A fost transmis mesaj RO-Alert
| Foto: colaj foto sursa - dejeanul.ro

În seara de miercuri, 5 iunie a fost semnalată prezența unui urs în zona Pădurii Bungăr din Dej, județul Cluj. Animalul sălbatic a fost surprins mai întâi de către unii dejeni printre blocuri și mașini, chiar în oraș. 

”A fost semnalată prezența unui urs in zona Pădurii Bungăr din Dej. Astfel, a fost transmis un mesaj de avertizare RO-Alert. Un echipaj de la Jandarmerie s-a deplasat deja în zonă”, a transmis ISU Cluj miercuri seara. 

Locatarii blocurilor de pe strada Păcii din Dej au văzut un urs care încerca să sară gardul unității militare din oraș. Animalul sălbatic nu a stat pe gânduri și a făcut praf gardul de beton în câteva clipe, iar apoi a fugit pe câmpul din apropiere.

Echipaje de la Poliție, Poliția Locală și Jandarmerie au fost trimise la fața locului, dar animalul dispăruse. Acesta a fost vazut de oameni și între blocurile de pe Dealul Florilor, iar mai apoi a fost localizat în zona străzii Alecu Russo, a informat Dejeanul

Ursul ”Bruce Lee” a reușit să își piardă urma prin Parcul Mare al orașului și a fugit în cele din urmă către Viile Dejului, a mai transmis sursa citată. 

Pe imaginile publicate de Dejeanul ursul poate fi observat cum traversează zone locuite, printre blocuri, mașini, pe străzi, iar mai apoi cum rupe gardul de beton al unității militare. 

Comenteaza