UTCN: Sustenabilitate și eficiență energetică, marți, 5 martie, 2024

UTCN: Sustenabilitate și eficiență energetică, marți, 5 martie, 2024

Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) organizează marți, 5 martie, 2024, evenimentul „Sustenabilitate și eficiență energetică”.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Eficienței Energetice, Departamentul de Ingineria Mediului și Antreprenoriatul Dezvoltării Durabile din cadrul Facultății de Ingineria Materialelor și a Mediului, va organiza în data de 5 martie 2024, începând cu ora 09.00, evenimentul cu titlu „Sustenabilitate și eficiență energetică”.

Scopul acestui eveniment este de a educa și inspira participanții în ceea ce privește importanța și beneficiile sustenabilității și eficienței energetice în diverse domenii ale vieții, inclusiv în mediul de afaceri, în comunități și în locuințe individuale.

Ne propunem să evidențiem soluțiile inovatoare și bune practici care pot contribui la reducerea consumului de energie, la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unui viitor mai sustenabil și mai echilibrat. Prin intermediul prezentărilor și discuțiilor interactive, ne dorim să stimulăm schimbul de idei și să facilităm colaborarea între diverse părți interesate pentru a genera acțiuni concrete în direcția unui mediu mai curat și a unei economii mai eficiente energetic.

Totodată, în cadrul evenimentului va avea loc masa rotundă intitulată „Tranziție energetică - Bune practici și direcții viitoare”, organizată de către Centrul de cercetare pentru tranziție energetică (EnTReC) în cadrul proiectului „Creșterea conștientizării eficienței energetice printr-o abordare educațională holistică (ENERGEIA)”, 2022/346660 . Aceasta se adresează reprezentanților mediului socio-economic și autorităților publice locale care își doresc să identifice posibilități de colaborare sau oportunități comune pentru a implementa acțiuni în domeniul eficienței energetice și a tranziției energetice.

Formularul de înscriere este disponibil la: https://forms.gle/1s6X5N5uX2CCmSdR7

Așteptăm cu interes să vă avem alături și să dezbatem împreună temele propuse.

Informatii suplimentare la: Cristina HORJU–DEAC: cristina.horju@im.utcluj.ro

Centrul de cercetare pentru tranziție energetică (EnTReC): entrec.center@ethm.utcluj.ro 

UTCN: Sustenabilitate și eficiență energetică, marți, 5 martie, 2024

Comenteaza