Voluntari care provin dintr-o firmă privată, implicaţi într-o acţiune de conştientizare a autismului

Voluntari care provin dintr-o firmă privată, implicaţi într-o acţiune de conştientizare a autismului
Mai mulţi angajaţi ai unei companii private au participat la sfârşitul săptămânii trecute la o acţiune de conştientizare a autismului, alături de copii de la Asociaţia Autism Transilvania.

Este vorba de voluntari United Way (UW), angajaţi ai companiei de outsourcing EXL Service, care au gătit, au socializat şi au aflat mai multe informaţii despre afecţiune, "care a ajuns la o incidență de 1 la 100 de persoane".

Activitatea a fost integrată activităţilor derulate de AAT cu ocazia Zilei de Conştientizare a Autismului, aniversată pe 2 aprilie.

"United Way România încearcă să atragă atenţia comunităţii spre această cauză atât de importantă a autismului şi să contribuie la promovarea şi rezolvarea problemelor provocate de această afecțiune. Proiectul Autism Transilvania este unul dintre cele cinci proiecte sociale pe care United Way le va promova anul acesta la Cluj în campania de strângere de fonduri în companiile noastre partenere. Astfel, sperăm să putem susţine în 2014 mare parte dintre activităţile de educaţie şi recuperare desfăşurate în acest centru de zi", a precizat Marina Boeriu, reprezentantul local Cluj al UW România.

Colaborarea dintre UW România şi AAT va continua prin acţiuni menite să stimuleze implicarea angajaţilor din mediul privat în viaţ comunităţii din Cluj.

 

Comenteaza