Zboruri Cluj-Napoca-Chișinău și retur, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Zboruri Cluj-Napoca-Chișinău și retur, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. împreună cu compania aeriană HiSky, anunță operarea a 4 zboruri directe pe ruta Cluj-Napoca-Chișinău-Cluj-Napoca, pe segmentul de trafic leisure, dedicate sezonului festiv de iarnă 2021-2022.

Așadar, operatorul aerian HiSky a decis să includă în orarul său de iarnă 4 zboruri punctuale pentru destinația Chișinău, conform următorului program:

Zboruri Cluj-Napoca-Chișinău și retur, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Programarea acestor zboruri inedite vine după operarea altor 2 zboruri charter pe aceeași rută din perioada 14-17 octombrie 2021.

HiSky s-a lansat pe piața aviației în luna februarie 2020 și pune la dispoziția pasagerilor bilete spre mai multe destinații importante din Europa în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus. La data de 2 aprilie 2021, HiSky împreună cu tour operatorul, Amara Tour, au poziţionat prima aeronavă a companiei aeriene HiSky, pe baza sa operaţională de la Cluj-Napoca, aducând un plus rețelei de rute regulate a aeroportului prin operarea destinațiilor Lisabona (Portugalia) și Dublin (Irlanda).

„Apreciem și încurajăm eforturile depuse de compania aeriană HiSky de a opera zboruri spre capitala Republicii Moldova, Chișinău, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Considerăm că în scurt timp cererea pentru acest zbor va determina o transformare a lui într-unul regulat, tot timpul anului”, a transmis directorul aeroportului din Cluj, David Ciceo.

Prețurile, serviciile sau orice alte informații despre compania aeriană HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

Comenteaza