Zeci de pasageri aşteaptă ore întregi în aeroport din cauza unei defecţiuni

Zeci de pasageri aşteaptă ore întregi în aeroport din cauza unei defecţiuni
Zeci de pasageri care trebuiau să zboare din Cluj-Napoca spre Madrid sau Forli în această după-masă se văd nevoiţi să aştepte ore întregi în aeroport, după ce operatorul aerian care efectua cursa, WizzAir, a anunţat că aceasta va întârzia cel puţin patru ore. "Nu ştim ce să mai facem, îşi bat joc de noi", spune un călător pentru ziuadecj.ro.

"Avionul are  întârziere foarte mare. Trebuia să plecăm la 17.50 spre Madrid şi ni s-a spus că vom pleca doar la 22.15. Cursa spre Barcelona trebuia să plece la 16.45 şi va decola numai la 21.45. Nici măcar nu e sigur, probabil vom sta chiar mai mult", a declarat din aeroport o călătoare pentru ziuadecj.ro, sub protecţia anonimatului. Ea spune că este într-o situaţie "disperată" pentru că din Madrid ar fi trebuit să ajungă în Guadalajara, cu trenul. "Am pierdut trenul şi nu mai avem niciun ban, pentru că am luat bilete dus-întors, şi sunt aici cu soţul. Măcar să ne despăgubească cineva", spune ea, care adaugă că în această situaţie sunt "foarte multe persoane". "Aşteptăm de ore bune în aeroport şi am ajuns la marginea răbdării. Cineva trebuie să ne despăgubească, măcar să ne dea banii de bilet", adaugă ea.

"Sunt două zboruri cu întârzieri de câte patru ore", confirmă şi directorul aeroportului, David Ciceo. "O aeronavă s-a defectat, cea care trebuia să zboare la Madrid e aici la Cluj şi va trebui reparată", spune el, adăugând că întârzierea s-a propagat la mai multe zboruri. "Mai multe curse au fost dereglate", a spus e.

Oficialii companiei spun că ora estimată de plecare spre Madrid este 22.15. "Sunt probleme tehnice la aeronavă", a declarat responsabilul de relaţii publice al companiei în România, Andreea Lascu, fără să precizeze care sunt defecţiunile respective. Ea spune însă că pasagerii au fost trataţi "conform regulamentelor", respectiv au primit tichete pentru băuturi şi mâncare şi li s-a oferit ocazia să-şi reprogrameze zborurile sau să-şi primească banii înapoi.

Comenteaza