Video Foto Fetiță salvată de sub dărâmături la o zi după cutremur: „Mulțumesc Domnului că ești în viață”

Fetiță salvată de sub dărâmături la o zi după cutremur: „Mulțumesc Domnului că ești în viață”
| Foto: Capură video YouTube - Channel 4 News

O fetiță a primit a doua șansă la viață după dezastruoasele cutremure din Siria și Turcia. Copilul a fost salvat de sub dărâmături la o zi după impact.

La o zi după cutremurele din Siria și Turcia, o fetiță a fost salvată de sub dărâmături. 

Salvatorii au scos-o pe fetiță de sub dărâmăturile unei clăduri din orașul Aleppo (Siria), la o zi după dezastruoasele cutremure de 7.8 grade pe scara Richter, care au cauzat distrugeri în masă în ambele țări.

Vorbește cu mine, draga mea. Mulțumesc Domnului că ești în siguranță”, spune un salvator în timp încearcă să o calmeze pe fetiță cu o mângâiere și o scoate de sub ruine.

Putem observa cum din cauza șocului suferit, fetița nu a putut scoate o vorbă.

Peste 15.000 de oameni şi-au pierdut viaţa în Turcia şi Siria, după cutremurele devastatoare de luni, transmite Reuters. Bilanțul catastrofei cu care se confruntă cele două ţări crește de la o oră la alta

A fost a treia noapte în care sute de mii de sinistrați s-au adăpostit în corturi, în mașini sau chiar printre ruine. Oficialii turci spun că aproximativ 13,5 milioane de oameni au fost afectați într-o zonă care se întinde pe aproximativ 450 km de la Adana în vest până la Diyarbakir în est. În Siria, oamenii au fost uciși până la sud până la Hama, la 250 km de epicentru.

Doar în Turcia au fost salvați peste 8.000 de oameni de sub dărâmături. Salvatorii lucrează contra timp, deoarece se confruntă și cu temperaturi scăzute. Mai multe țări au trimis ajutoare printre care și România.

Comenteaza