Războiul din Israel. MAE confirmă decesul a două persoane cu cetăţenie română

Războiul din Israel. MAE confirmă decesul a două persoane cu cetăţenie română

Ministerul Afacerilor Externe informează vineri că, până în prezent, se confirmă decesul a două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, după conflictul din zonă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de MAE, este vorba de persoana al cărei deces a fost anunţat de către autorităţile israeliene la data de 9 octombrie, care deţinea cetăţenie israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel şi de persoana pe care familia a declarat-o dispărută joi şi al cărei deces a fost confirmat de autorităţile israeliene vineri.

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiilor şi îşi exprimă regretul profund pentru victimele acestor atacuri. De asemenea, reiterează condamnarea fermă a terorismului în toate formele sale de manifestare.

Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa menţin în permanenţă contactul cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la cetăţenii români, precizează sursa citată.

Etichete
Comenteaza