RĂZBOIUL Rusiei cu Ucraina se aude până în Republica Moldova

RĂZBOIUL Rusiei cu Ucraina se aude până în Republica Moldova
| Foto: stiri.md

Mai mulți moldoveni spun că s-au auzit bubuituri în această dimineață în mai multe zone de din apropierea graniței cu Ucraina, transmite Știri.md.

”Mai mulți chișinăuieni raportează că aud zgomote puternice din partea de Est. Este neclară proveniența lor. S-ar fi auzit între 5-10 efecte sonore până acum.

Zgomotele s-au auzit și în următoarele orașe, astfel că cel mai probabil proveniența este regiunea transnistreană: Bălți, Orhei, Telenești, Hâncești”, potrivit Știri.md.

Moldovenii au comentat imediat știrea: ”Se aud tocmai la hotar cu România”, ”Orhei tot se aud”, ”Straseni la fel”, ”Glodeni la fel”, ”La Călărași tot se aude”, ”Se aud şi la Anenii Noi satul Gura Bicului”, ”Cimislia am auzit la 6 vrio câteva bubuituri, 30 km. de la Ucraina”, ”Am auzit și eu azi dimineață 2 bubuituri, geamurile s-au zguduit, peste puțin timp a treia bubuitură. Primul gând acesta a fost, că din Ucraina se aud”, 
 
Mai multe aeronave ale companiei ucrainene SkyUp au fost stopate aseară pe Aeroportul Internațional Chișinău. Iar pe parcursul nopții alte 5 avioane cu pasageri au aterizat la Chișinău.

Știri.md reamintește că Kievul, Odesa și alte orașe din Ucraina ar fi fost supuse atacurilor în această dimineață.

Comenteaza