9 MIRACOLE şi încă se mai aud voci sub moloz: Supraviețuitori scoși de sub dărâmături la 8 zile de la cutremur

9 MIRACOLE şi încă se mai aud voci sub moloz: Supraviețuitori scoși de sub dărâmături la 8 zile de la cutremur
| Foto: captura video - https://www.reuters.com/

Fereastra de timp considerată crucială pentru supraviețuire este de 72 de ore, adică 3 zile. Totuşi, echipele de salvare încă mai scot supravieţuitori la peste 200 de ore de la cutremur, adică oameni care au rezistat 8 zile sub dărâmături, în frig, fără apă și mâncare.

Turcia și Siria își numără încă morții, iar un bilanț comun din cele două țări după cutremurele masive de 7,8 și 7,6 din data de 6 februarie, cu epicentrul în Turcia, indică faptul că sunt peste 41.000 de morți.

Totuşi echipele de supravieţuitori nu abandonează lupta pentru a-i mai salva pe cei care încă sunt în viaţă sub molozul ruinelor, chiar şi la 8 zile de la producerea dezastrului. 

Nouă supraviețuitori au fost salvați din dărâmăturile din Turcia, marți, la mai bine de o săptămână după cutremurul masiv care a avut loc pe 6 februarie, informează Reuters.

Salvatorii din Turcia spun că voci încă se aud sub dărâmături, a relatat CNN. Echipele de salvare din sudul Turciei spun că încă aud voci de sub dărâmături la mai bine de o săptămână după cutremurul devastator cu magnitudinea de 7,8 grade, oferind o licărire de speranță de a găsi mai mulți supraviețuitori.

Comenteaza