Tragedie pe o plajă din Grecia. O fată de 13 ani a murit

Tragedie pe o plajă din Grecia. O fată de 13 ani a murit
| Foto: halkidiki greece

O fetiță de 13 ani a murit, vineri, 28 iunie, după ce a fost lovită de fulger, pe plaja Miti din Possidi, vestul brațului Kassandra.

O familie din Nea Moudania a fost surprinsă, în jurul orei 16:30, de o tragedie pe plaja Possidi. În timp ce tatăl, mama și fetița lor se bucurau de apă, o ploaie puternică a început să cadă. Încercând să iasă din apă și să se îndrepte către mașină, fetița a fost lovită de un fulger și a murit pe loc, informează ProtoThema, citat de Libertatea.

Salvatorii au intervenit rapid, încercând să o resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar. Mama fetiței a fost și ea tratată, după ce a suferit un șoc și a leșinat în urma incidentului.

"Este incredibil ce s-a întâmplat. Fetița era un înger, o elevă excelentă. Părinții sunt în stare de șoc și nu pot înțelege ce s-a întâmplat," a declarat primărița din Kassandra, Anastasia Chalkia.

Aceasta a menționat că fulgerul a lovit în timp ce familia își aduna lucrurile de pe plajă și că fetița ar fi purtat probabil un obiect metalic, precum un lănțișor sau o brățară.

Poliția din Kassandra a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele incidentului. Plaja Miti, unde s-a petrecut tragedia, este una dintre cele mai frumoase din Halkidiki, oferind priveliști spectaculoase spre vechiul castel din Mende, conform sursei citate.

Regiunea Halkidiki se confruntă în aceste zile cu vreme severă, caracterizată de ploi torențiale și furtuni cu tunete și fulgere.

Comenteaza