Bărbatul care a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale și i-a ascuns trupul într-o canapea, condamnat. Cât timp va sta după gratii

Bărbatul care a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale și i-a ascuns trupul într-o canapea, condamnat. Cât timp va sta după gratii

Bărbatul care a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale şi i-a ascuns cadavrul într-o canapea a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la ani grei de închisoare.

Atenție, informații care vă pot afecta emoțional!

Tribunalul Bucureşti a decis condamnarea lui Marcel Ilie Şerbuc la 25 de ani pentru omor calificat şi la trei ani pentru tâlhărie. După contopirea pedepselor, bărbatul are de executat 26 de ani de închisoare, conform News.ro.

Bărbatul a mai fost obligat să achite către două părţi civile, în total, aproape 100.000 de euro.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de zece zile de la comunicare.

Marcel Ilie Şerbuc este acuzat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, cadavrul copilei fiind găsit în lada canapelei, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei. Evenimentul înfiorător a fost descoperit la data de 03.06.2023.

Bărbatul a fost adus în ţară în 22 august 2023, din Regatul Ţărilor de Jos. El era urmărit internaţional după ce Tribunalul Bucureşti emisese pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru omor.

Cadavrul fetiţei a fost descoperit, în stare de putrefacţie, în canapeaua dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, în 3 iunie. Legiştii au stabilit că moartea a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix. Data probabilă a decesului a fost menţionată ca fiind cu aproximativ trei săptămâni anterior descoperirii cadavrului.

Comenteaza