Elena Udrea, din nou în faţa judecătorilor. Cere rejudecarea și achitarea în Dosarul Gala Bute/ Mesajul trimis din închisoare

Elena Udrea, din nou în faţa judecătorilor. Cere rejudecarea și achitarea în Dosarul Gala Bute/ Mesajul trimis din închisoare

Elena Udrea va face recurs la decizia judecătorilor, un pas prin care speră să scape de condamnare în dosarul Gala Bute, în care a fost condamnată la o pedeapsă de 6 ani.

Elena Udrea va fi prezentată luni în fața unui a cinci judecători care vor dezbate recursul în casație declarat de fosta șefă a Ministerului Turismului în Dosarul Gala Bute.

Aceasta a transmis şi un mesaj din închisoare, de data acesta de la penitenciarul de femei Târgșor, acolo unde este încchisă ca urmare a condamnării primite în dosarul Gala Bute. Aceasta spune că citit „motivarea halucinantei Decizii a ICCJ” prin care doar ei, dintre toate cazurile similare, i s-a respins dreptul a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute.
 
„Cine se teme de rejudecarea Galei Bute? Am citit motivarea halucinantei Decizii a ICCJ prin care DOAR MIE, dintre toate cazurile similare, mi s-a respins dreptul a fi rejudecată legal în dosarul Gala Bute, și sunt uluită de argumentele pe care cei 4 judecători le aduc pentru respingerea contestației mele în anulare. Dacă această motivare ar fi fost făcută de judecători de la cea mai mică judecătorie din țară, poate cineva le găsea o scuză. Dar ea este asumată de judecători de la cea mai înaltă instanță din România, Înalta Curte de Casație și Justiție, și, chiar de către niște judecători pe care eu îi consider dintre cei profesioniști!”, a scris Elena Udrea, duminică, pe Facebook.

Comenteaza