Instanța obligă firma care administrează parcarea de la Aeroportul Cluj să nu îl mai denigreze pe directorul David Ciceo

Instanța obligă firma care administrează parcarea de la Aeroportul Cluj să nu îl mai denigreze pe directorul David Ciceo
| Foto: gotoparking.ro

Judecătoria Cluj obligă compania GOTO Parking să nu mai afișeze, pe ecranele informative de la intrarea în aeroport, mesaje denigratoare.

GOTO Parking, compania care administrează parkingul din fața Aeroportului Cluj, a afișat, tmp de mai multe câteva zile, pe ecranele publicitare de la intrarea în parcare, un mesaj prin care îi anunță pe angajații aeroportului că vor fi nevoiți să plătească dacă parchează pe locurile din fața celor două terminale:

"Mesaj important pentru angajații aeroportului
Din cauza abuzurilor lui David CICEO, începând cu 1 septembrie 2021 parcarea în spațiile exploatate de GOTO Parking SRL se va face CU PLATĂ.
Vă recomandăm să utilizați zona din partea de Vest, dincolo de Terminalul Vechi, pe care David CICEO o ține blocată fără a se gândi la problemele pe care le-a creat angajaților aeroportului.
Am atacat în instanță acest abuz, pentru remedierea situației.
Domnul Ciceo a fost anunțat de o săpătămână și nu v-a spus"

În acest moment, la aeroport funcționează independent două parcări, una administrată de GOTO Parking SRL, situată în fața noilor terminale, și una administrată direct de Aeroportul Cluj, situată după vechiul terminal, spre oraș. Concurența dintre cele două parcări a generat tensiuni între aeroport și companie, iar conflictul s-a mutat recent în instanță (judecătoria Cluj are pe rol dosarul 16913/211/2021, înregistrat la 07.09.2021, în care aeroportul este reclamant, iar GOTO Parking SRL, pârât).

În aceeași zi cu dosarul de mai sus, Aeroportul Internațional Cluj a solicitat instanței (dosar 16920/211/2021) să emită o ordonanță președințială prin care să interzică afișarea mesajelor considerate denigratoare, cerere admisă de instanță.

"Admite cererea de emitere a ordonanței președințiale formulată de reclamantul A.I. ”AVRAM IANCU CLUJ” R.A., în contradictoriu cu pârâta G.P. SRL. Obligă pârâta G.P. SRL să înceteze afișarea oricăror afirmații denigratoare pe panourile informative aflate în parcarea situată în fața A. I. ”A.I. Cluj” R.A. cu următorul conținut: ”...” sau cu un conținut similar, până la soluționarea definitivă a dosarului nr. 16913/211/2021 al Judecătoriei Cluj-Napoca. Obligă pârâta la plata către reclamant a sumei de 20 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Cluj-Napoca. Pronunţată astăzi, 16.09.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei", se arată în soluția pe scurt a instanței de judecată.

Citește și ⇒ Scandal în parcarea din fața Aeroportului Cluj. Ciceo: "Sunt șantajat, sunt amenințat, mi-e frică pentru familia mea"

Comenteaza