Medicul rezident din Cluj, acuzat de agresiune sexuală împotriva unui minor de 12 ani, rămâne după gratii. Tribunalul i-a respins contestația la arestul preventiv

Medicul rezident din Cluj, acuzat de agresiune sexuală împotriva unui minor de 12 ani, rămâne după gratii. Tribunalul i-a respins contestația la arestul preventiv
| Foto: Horatiu Potarniche - Facebook

Un medic rezident din Turda, care profesează în Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv în urmă cu o lună, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală. Victima acestuia este un băiat de doar 12 ani.
 

Tribunalul Târgu Mureș i-a respins contestația la arestul preventiv dat de Judecătoria Luduș lui Horațiu Potîrniche, medicul turdean rezident în Cluj-Napoca, acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală.

Acesta va rămâne după gratii, în arest preventiv, fiind la a doua prelungire definitivă a stării de arest preventiv.

În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod Procedură Penală respinge ca nefondată contestația formulată de contestatorul inculpat , cetăţenie română, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C.pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 și alin. 2 lit. c (persoană vătămată L.Marian de 12 ani) Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, împotriva Încheierii Penale nr. 76/C/2022, din data de 05.07.2022, a judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Luduș, în Dosar nr. 1932/251/2022, al acestei instanțe. Menține încheierea contestată. Definitivă.”, a transmis Tribunalul Târgu Mureș.

Tânărul de 26 de ani, care a absolvit UMF ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2021, a fost reținut, iar apoi a primit arestare preventivă pentru 30 de zile, începând cu data de 11 iunie 2022, conform unei decizii a Judecătoriei Luduș, a transmis turdanews.net.

Citeşte şi: Medic din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru agresiune sexuală asupra unui minor de 12 ani

Comenteaza