O femeie din Turda a fost trimisă în judecată pentru ultraj! A aruncat cu urină pe două polițiste

O femeie din Turda a fost trimisă în judecată pentru ultraj! A aruncat cu urină pe două polițiste
| Foto: ziare.com

Totul s-a întămplat la începutul anului, când o femeie din Turda s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, după ce s-a luat la ceartă cu echipajul de Poliție care a fost chemat în urma unui apel la 112.

Scandalagioaica Keșeriu Corina le-a amenințat cu violența, în seara zilei de 5 ianuarie 2023, pe două polițiste locale, Marc Corina și Buglea Steliana, le-a lovit cu pumnii și picioarele, le-a dat cu o găleată în cap, iar pe una dintre polițiste a aruncat cu urină și i-a rupt epoletul.

După ce a fost dusă la Poliție, inculpata a continuat amenințările la adresa celor două polițiste. Totul a fost înregistrat cu bodycam-ul polițistelor, scrie turdanews.net.

Judecătorul de cameră preliminară a constatat, luni, legalitatea administrării probelor și legalitatea actelor de urmărire penală, dispunând începerea judecății.

Keșeriu Corina a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în 6 ianuarie 2023, după ce a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior s-au mai acordat două prelungiri ale acestei perioade, ultima fiind dată de Judecătoria Turda în 2 martie 2023.

Comenteaza