Un profesor român care își agresa sexual elevele a fost condamnat. Ce pedeapsă a primit

Un profesor român care își agresa sexual elevele a fost condamnat. Ce pedeapsă a primit

Un profesor din județul Botoșani a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare după ce a abuzat sexual elevele.

Dascălul în vârstă de 49 de ani a atins fetele în zonele intime de mai multe ori și le-a făcut propuneri indecente. Cazul a ieşit la iveală, după ce elevele au povestit părinţilor ce s-a întâmplat, iar aceştia au anunţat poliţia. Profesorul a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

"Fata a izbucnit în plâns și mi-a spus că vrea să-mi spună ceva. Că domnul profesor ne atinge, ne pune mâna în zone intime. Am rămas mirată. Doamne ferește, cum să se întâmple așa ceva?", este mărturia mamei unei eleve care a fost agresată de profesor.

Întâmplarea a avut loc la o şcoală din judeţ, acolo unde profesorul, în vârstă de 49 de ani, preda matematică. Profesorul le-a rugat pe mai multe fete să rămână după ore pentru a-l ajuta cu telefonul mobil.

"A rugat-o să rămână după ore să îi facă un cont de Facebook ca să agațe el băieți sau fete, nu știu de ce. A rămas și i-a făcut cont.", mai povestește mama elevei. Atunci, dascălul a început să le pipăie și să le atingă în mod repetat în zonele intime.

Două dintre eleve s-au dus acasă și le-au povestit părinților ce au pățit. "Îi pune mana la zone intime, ii ia mana ei sa si o puna el la pantaloni, nu s a mai vazut asa ceva", povestește oripilată femeia.

După demararea cercetărilor, oamenii legii au descoperit că, în urmă cu ceva timp, a mai există o elevă agresată, dar care a păstrat tăcerea. Profesorul a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare pentru fiecare dintre cele trei minore pe care le-a agresat, potrivit stiripesurse.ro.

Comenteaza