Verdict crunt pentru un fotbalist din Generația de Aur! A fost condamnat definitiv la închisoare cu executare

Verdict crunt pentru un fotbalist din Generația de Aur! A fost condamnat definitiv la închisoare cu executare
| Foto: sport.ro

Fostul mare fotbalist Dănuț Lupu a fost condamnat definitiv la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare. Mijlocașul trecut pe la Dinamo și Rapid are 24 de ore ca să se predea autorităților.

Fostul jucător a fost condamnat inițial pe 16 februarie la 7 luni și 10 zile de închisoare, cu executare, pentru că a condus fără permis valabil. Lupu a făcut apel, iar luni a venit verdictul.

Curtea de Apel a respins în luni dimineață recursul fostului fotbalist. Astfel, va rămâne în vigoare decizia dată inițial de Judecătoria Cornetu, iar Dănuț Lupu va face 7 luni și 10 zile de închisoare, scrie gsp.ro.

Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023 - Hotărârea Curții de Apel.

Curtea de Apel a confirmat pentru Gazeta Sporturilor, prin purtătorul de cuvânt Iulia Craiu, că decizia este definitivă și că se va aplica sentința dictată de Judecătoria Cornetu.

Comenteaza