Krasniqi ar putea aduce o avere în conturile campioanei. La ce sumă e evaluat de oficialii CFR-ului

Krasniqi ar putea aduce o avere în conturile campioanei. La ce sumă e evaluat de oficialii CFR-ului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul din Kosovo a impresionat în tricoul formației din Gruia, deși a sosit la Cluj abia la începutul anului.

După ce i-a înfruntat pe "feroviari" în grupele Conference League, Ermal Kranisiq a fost remarcat și transferat imediat de CFR Cluj de la Ballkani. Jucătorul din Kosovo s-a adaptat rapid și a avut evoluții excelente de la sosirea sa în Gruia.

Fostul impresar Ioan Becali a dezvăluit că fotbalistul în vârstă de 24 de ani a atras interesul unor cluburi și l-a evoluat la aproximativ 4 milioane de euro, însă Cristi Balaj nu este de acord. Președintele formației din Gruia susține că echipa clujeană se așteaptă la o sumă mult mai importantă în schimbul jucătorului.

"Când vine vorba de transferuri, de jucători care pleacă, eu nu sunt adeptul în a mă hazarda şi a stabili preţul. Din punctul meu de vedere, preţul e stabilit de cerere şi de ofertă. Cunoscând calitatea acestui jucător, eu consider că valorează mult mai mult de atât", a spus Balaj, potrivit sport.ro.

În cele 11 partide pe care le-a jucat în tricoul CFR-ului, Ermal Krasniqi a reușit 4 goluri și o pasă decisivă.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza