Foto La o IARBĂ verde, pe stil românesc. Puştii din Floreşti şi-au "uitat" gunoaiele după distracţia din weekend

La o IARBĂ verde, pe stil românesc. Puştii din Floreşti şi-au "uitat" gunoaiele după distracţia din weekend
La o IARBĂ verde, pe stil românesc. Puştii din Floreşti şi-au uitat gunoaiele după distracţia din weekend
La o IARBĂ verde, pe stil românesc. Puştii din Floreşti şi-au uitat gunoaiele după distracţia din weekend
La o IARBĂ verde, pe stil românesc. Puştii din Floreşti şi-au uitat gunoaiele după distracţia din weekend
La o IARBĂ verde, pe stil românesc. Puştii din Floreşti şi-au uitat gunoaiele după distracţia din weekend

Potrivit imaginilor de pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti Cluj şi al comentariilor celor care au fost martori la eveniment, tineretul floreştean s-a distrat de nota 10 în weekend, dar la capitolul bun simţ au luat nota 2 cu minus. La ce au lăsat în urmă. nu e de mirare...

Indignare mare pe grupul de Facebook al floreştenilor după fotografiile cu mizeria lăsată de un grup de adolescenţi care ar fi petrecut bine sâmbătă la marginea pădurii. 

"Ieşirea la iarbă verde stil ROMÂNESC. Plin la putut aduce, gol a fost prea greu. Nu mai vorbim de cioburi de la sticlele sparte, crede că asta este reciclarea. Toată CREMA țării a ajuns la Cluj", a scris clujeanul care a făcut pozele.

Cei care i-au văzut pe tineri înainte de a începe petrecerea spun că vina aparţine celor care ar fi trebuit să le ofere o anumită educaţie în primii ani de viaţă.

"I-am văzut pe "tinerii" care s-au petrecut în locul acela. Atâta educaţie au primit de acasă şi cam asta au vazut ca exemplu probabil şi la părinţii lor. Asta e nivelul. Aveau maxim 18 ani , un grup de vre-o 10-12 baieti şi fete care se chinuiau să care bere multă, mâncare şi o boxă mare din care urlau manelele sus pe deal sub padure.

Foarte urât gestul lor de a lăsa toată mizeria acolo, dar cred că toata educaţia începe de acasa de la parinti. Si vorba aia, fa ce zice popa nu ce face popa! Copiii învaţă mai repede din puterea exemplului a ceea ce vad acasa la parinti , nu din ceea ce doar li se spune verbal", a comentat un floreştean postarea. 

"Mai mult de 15 ani nu aveau, am fost în zonă, toată ziua m-am amuzat ce cuminți au fost la început... și ce a urmat", a scris un alt martor la bairam. 

"Sâmbătă, pe la amiază a venit un grup de copii de 14-15 ani cu fetele la padure.... boxa portabilă și baxurile de bere. După o vreme cred ca au și fumat sau tras pe nas, ca au început să se transforme... aveți grijă de copiii voștri și urmariţi-i ocazional să vedeți în ce grupuri și anturaje se învârt. La 12 -13 ani (...) put a iarba când se urca în mașină de la o poştă...", a mai adăugat un alt locuitor din zona unde au chefuit tinerii.

Alţi clujeni sunt de părere că ar trebui reclamați la politie. Nu doar pentru că au lăsat mizerie, ci mai ales pentru că nu au voie sa facă foc lângă pădure. "Să vină copiii în săptămâna verde, voluntarii... cui îi pasă... cineva tot va strânge. Educaţia şi șapte ani de acasa se vad, aci!", spun alţi clujeni. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza