Actrița Anne Heche va fi deconectată de la aparate și i se vor dona organele

Actrița Anne Heche va fi deconectată de la aparate și i se vor dona organele

Anne Heche este în continuare în comă, conectată la un aparat respirator, după ce a suferit răni grave în urma unui accident de maşină produs, vinerea trecută, în Los Angeles.

„Vrem să mulţumim tuturor pentru urările şi rugăciunile lor pentru recuperarea Annei şi să mulţumim personalului dedicat şi asistentelor minunate care au îngrijit-o pe Anne la Grossman Burn Center din spitalul West Hills”, a spus reprezentantul într-un comunicat. „Din păcate, din cauza accidentului său, Anne Heche a suferit o leziune anoxică severă cerebrală şi rămâne în comă, în stare critică. Nu se aşteaptă ca ea să supravieţuiască”, a transmis un reprezentant al actriţei. 

Acesta a precizat și că dorința actriței a fost ca organele să-i fie donate: „A fost alegerea ei să-și doneze organele. Este menținută în viață cu suport pentru a determina dacă organe sunt viabile”.

Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a ajuns la spital în stare gravă, pe 5 august, după ce maşina pe care o conducea într-un cartier din Los Angeles, a scăpat de sub control, a intrat într-o locuinţă și a luat foc.

Comenteaza