Antonio Banderas, la spital după un "episod" cardiac

Antonio Banderas, la spital după un
Actorul a fost transportat cu ambulanţa la spital după ce, în urma unor exerciţii fizice, a acuzat dureri în zona pieptului.

Antonio Banderas a ajuns de urgenţă la spital după ce, în urma unor exerciţii fizice pe care le făcea la domiciliul său din Surrey, Marea Britanie unde locuieşte din 2015, a solicitat ambulanţa acuzând dureri în zona toracelui.

Potrivit The Sun, actorul în vârstă de 56 de ani a fost adus la spitalul St Peter's din Chertsey, iar după ce a fost examinat şi ţinut sub observaţie, doctorii au decis că poate fi externat.

Banderas a ţinut să mulţumească medicilor care l-au ajutat.

Actorul s-a mutat în Anglia unde locuieşte într-un conac estimat la 3 milioane de dolari, împreună cu Nicole Kimpel cu care are o relaţie din 2014, an în care s-a despărţit de Melanie Griffith cu care a fost căsătorit timp de 18 ani.

Fostul interpret din "Masca lui Zorro" continuă să joace în filme, unul din recentele roluri fiind cel din "The 33", pelicula care spune povestea dezastrului minier din Chile, din 2010. Rolul nu a fost uşor, din punct de vedere fizic, actorul fiind nevoit să petreacă mult timp în subteran:

"Cea mai solicitantă parte a rolului a fost cea în care a trebuit să filmez în una dintre mine", declara Antonio Banderas pentru The Independent, "Era o mină foarte toxică, cu foarte mult metan care iţi lăsa un gust metalic în gură zile în şir."

 

Comenteaza