Arnold Schwarzenegger a fost reţinut pe Aeroportul München. Ce s-a întâmplat

Arnold Schwarzenegger a fost reţinut pe Aeroportul München. Ce s-a întâmplat
| Foto: X

Celebrul actor şi politician Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 76 de ani, a fost reţinut la Aeroportul München, în timpul unei inspecţii vamale.

Arnold Schwarzenegger este ţinut în custodie la Aeroportul München din cauza unui ceas de lux destinat unei licitaţii. Actorul în vârstă de 76 de ani, a fost reţinut în timpul unei inspecţii vamale, conform informaţiilor obţinute de BILD.

Schwarzenegger a fost surprins într-o fotografie alături de doi vameşi, petrecând deja multiple ore în compania acestora. Incidentul a avut loc în legătură cu participarea starului de cinema la "World Climate Summit" din Kitzbühel, unde a adus cu el un ceas de lux al mărcii elveţiene Audemars Piguet, destinat unei licitaţii.

Ceasul a atras atenţia agenţilor vamali, determinându-i să-l oprească pe Arnold Schwarzenegger, care rămâne în continuare reţinut.

Acesta este al doilea incident de acest gen din ultima săptămână în care sunt implicate celebrități din showbiz. Reamintim că Julio Iglesias a fost reținut, pe 10 ianuarie, pe un aeroport din Republica Dominicană, după ce vameșii au găsite peste 42 kg de alimente în bagajele cunoscutului cântăreț spaniol .

Comenteaza