Video Foto Un inginer din Cluj, care își crește singur copiii, i-a impresionat maxim pe jurații MasterChef / ”Omule, nu te opri niciodată din gătit!”

Un inginer din Cluj, care își crește singur copiii, i-a impresionat maxim pe jurații MasterChef / ”Omule, nu te opri niciodată din gătit!”
captura video YouTube MasterChef Romania
Ce a gătit la MasterChef inginerul din Cluj care își crește singur copiii / ”Omule, nu te opri niciodată din gătit!”
Ce a gătit la MasterChef inginerul din Cluj care își crește singur copiii / ”Omule, nu te opri niciodată din gătit!”
Ce a gătit la MasterChef inginerul din Cluj care își crește singur copiii / ”Omule, nu te opri niciodată din gătit!”
Ce a gătit la MasterChef inginerul din Cluj care își crește singur copiii / ”Omule, nu te opri niciodată din gătit!”
Ce a gătit la MasterChef inginerul din Cluj care își crește singur copiii / ”Omule, nu te opri niciodată din gătit!”
Ce a gătit la MasterChef inginerul din Cluj care își crește singur copiii / ”Omule, nu te opri niciodată din gătit!”
Ce a gătit la MasterChef inginerul din Cluj care își crește singur copiii / ”Omule, nu te opri niciodată din gătit!”

Un inginer din Cluj de 54 de ani i-a impresionat pe jurații MasterChef în ediția emisiunii din 30 septembrie și a primit șorțul pentru concursul de gătit. 

Mihai Frățilă, un inginer clujean care își crește singur cei doi copii adolescenți în vârstă de 16, respectiv 13 ani, i-a impresionat pe jurații de la MasterChef, în ediția emisiunii difuzată pe 30 septembrie, la Pro TV, notează adevarul.ro. Acesta spune că le gătește zilcic copiilor, fiica fiind axată pe paste, iar fiul la restaurant comandă mușchi de vită în sânge în sos de piper verde și cartofi cu rozmarin la cuptor.

Inginerul a învățat serios să gătească în urmă cu ceva timp, după ce a divorțat de fosta soție, fiind nevoit să aibă grijă de copiii săi. Concurentul, în vârstă de 54 de ani, care locuiește în Cluj a spus despre bucătărie că este locul în care uită de toate problemele și care îi dă voie să experimenteze tot ceea ce își dorește din punct de vedere gastronomic. „Mă relaxează foarte mult. E chiar plăcută”, a mărturisit acesta.

Acesta a pregătit la calificarea în concurs un monk fish cu spanac și cu sos de porumb cu șofran. Clujeanul a mărturisit că a inventat singur combinația porumb cu șoferan în casă la un moment dat, având porumbul fiert la dispoziție. La pește a adăugat inclusiv puțin ulei de la chorizo. Cu acest preparat a reușit să delecteze papilele gustative ale chefilor. „Este mâncarea mea preferată”, a spus acesta. ”Dacă, până acum, porumbul a prins peștele, și peștele s-a prins cu porumb”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Dacă aș fi gustat cu ochii închiși, aș fi crezut că e un bucătar profesionist care e în spatele ei și mă bucur că reușești să lași greutățile și să fii creativ. Mai ales într-o meserie care nu prea îți permite creativitatea. Mă face să te aplaud și să te felicit. Omule, nu te opri niciodată din gătit! Dacă asta este salvarea ta, pune-te în situația de a fi salvat în fiecare zi, de trei ori pe zi. (...) Din partea mea, ai un mare da”, i-a spus Florin Dumitrescu.

Preparatul său a fost pe placul celor trei chefi. „Peștele este gătit perfect. Îmi place combinația dintre pește și spanac. Un mare da și de la mine”, a spus și Sorin Bontea.

Comenteaza