Ce a pățit, de fapt, Jeremy Renner în timp ce curăța zăpada: "Am peste 30 de oase rupte"

Ce a pățit, de fapt, Jeremy Renner în timp ce curăța zăpada: "Am peste 30 de oase rupte"

Actorul american Jeremy Renner a fost rănit grav, la începutul acestui an, în timp ce curăţa de zăpadă o alee în apropierea casei sale din Nevada şi s-a ales cu un „traumatism toracic şi multiple leziuni ortopedice”.

Actorul Jeremy Renner a fost strivit de plugul de zăpadă în timp ce încerca să-și salveze nepotul, se arată în raportul şerifului din Nevada, scrie CNN.

Renner încerca să împiedice plugul său de deszăpezire să alunece şi să-l lovească pe nepotul său în momentul în care a fost tras sub vehicul şi strivit în ziua de Anul Nou, potrivit unui raport al biroului şerifului din Nevada, scrie CNN.

Frâna de parcare nu a fost cuplată şi ar fi oprit vehiculul snowcat, deoarece a început să alunece lateral după ce starul „Avengers” în vârstă de 52 de ani l-a folosit pentru a scoate camioneta nepotului său din zăpadă, se arată în raportul biroului şerifului din comitatul Washoe.

Nepotul l-a putut ajuta pe Renner până la sosirea ajutoarelor, se arată în raport. Renner a fost transportat cu avionul la spital, unde a stat mai bine de două săptămâni, fiind supus la cel puţin două intervenţii chirurgicale şi tratat în secţia de terapie intensivă.

Jeremy Renner a împlinit 52 de ani când se afla în spital după accident. Actorul a dezvăluit că şi-a rupt peste 30 de oase în accidentul cu plugul de zăpadă.

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele și pentru grija lor. Vă iubesc și vă apreciez pe toți. Am peste 30 de oase rupte care se vor repara și se vor vindeca, așa cum dragostea repară familiile și prietenia”, a scris actorul pe contul său de Twitter.

Actorul a făcut progrese în recuperarea sa şi a fost externat din spital săptămâna trecută.

Comenteaza