Cea mai scumpă mașină din Cluj. Cine e proprietarul și cât ar costa

Cea mai scumpă mașină din Cluj. Cine e proprietarul și cât ar costa
| Foto: stetsik - Depositphotos.com / Fotografie ilustrativă

Un Lamborghini Aventador ar fi cea mai scumpă masină din Cluj. Bolidul a fost achiziționat printr-o societate comercială.

Cea mai scumpă mașină din Cluj este una pe măsura renumelui. Vorbim despre un Lamorghini Aventador care a fost achiziționat printr-o societate comercială. Mașina depășește ca valoarea 650.000 de euro și aparține unui „colecționar„ de astfel de bijuterii, potrivit evz.ro.

Vorbim despre Ali Hashem, un cetățean de origine irakiană care trăiește de multă vreme în România. Acesta are mai multe firme în țara noastră și potrivit informațiilor din spațiul public, face bani și din bitcoin. Așa ar fi reușit să facă și o avere frumușică.

Plus ceva afaceri în domeniul inteligenței artificiale. Drept urmare așa se explică și veniturile care îi permit o astfel de achiziție costisitoare. Pe de altă parte potrivit acelorași surse, Hashem ar fi fiul unor oameni de afaceri irakieni care l-ar susține și financiar. Ali Hashem a mai avut în garajul său și un Lamborghini Huracan. Mașina este full carbon, practice niciun material din ea nu este din plastic.

Are nu mai puțin de 610 de cai putere și este practice o bestie. Pe aceasta, enigmaticul Ali a decis să o vândă. Cel care a cumpărat-o este un alt clujean care se ocupă de jocuri video, Andrei Mănescu. Acesta a explicat atunci când a cumpărat-o că are încredere totală în achizția pe care o face. Nu de alta, dar Ali are foarte multă grijă de mașinile sale, cel puțin așa spune cumpărătorul.

Comenteaza