Cei mai frumoşi boboci de la UTCN se aleg astăzi FOTO

Cei mai frumoşi boboci de la UTCN se aleg astăzi FOTO
Şapte studenţi şi şapte studente îşi etalează şarmul şi prezenţa de spirit în această seară pe scena Casei de Cultură a Studenţilor (CCS), la Balul Bobocilor UTCN 2010.
Concursul de frumuseţe marchează împlinirea a 7 ani de la înfiinţarea Organizaţiei Studenţilor de la Universitatea Tehnică (OSUT), aşa că ora oficială de începere a evenimentului este 7.07. “Bobocii au pregătit câte un filmuleţ de început, apoi urmează proba de prezentare, de talent sau aptitudini, proba de dans şi proba surpriză. O să fie şi o paradă a modei în costume de baie”, a precizat Mădălina Petrean (coordonatoarea Student Sound, radioul online care emite din Observator), care va prezenta spectacolul alături de colegul ei Aurelian Fărcaş. Juriul va fi format din Radu Rus, preşedintele OSUT precum şi din 4 profesori din cadrul UTCN. La preselecţiile pentru intrarea în concursul de frumuseţe s-au prezentat iniţial nu mai puţin de 35 de studenţi din anul I.

“OSUT organizează de 7 ani la rând acest bal, iar anul acesta tema va fi chiar 7 care semnifică 7 ani de luptă pentru studenti. A fost în toţi aceşti ani un eveniment la fel de special şi este, cu siguranţă, cel mai tare bal din Cluj”, apreciază studenta. Vor evolua în faţa publicului invitaţi cum ar fi trupa Boem Dance, Ansamblul Folcloric Studenţesc “Românaşul” al UTCN, trupa de umor “Bum”. Evenimentul de la CCS se va încheia cu un recital al cunoscutului folkist Ducu Bertzi. Biletul de intrare costă 15 lei şi permite intrarea şi la cea de-a doua parte a evenimentului, petrecerea, găzduită de clubul Obsession, de la ora 10.07. Pănă ieri după masă era deja vândute peste 1.000 de bilete din totalul de 1.500. “Am hotărât să mai tipărim bilete, mai ales că unii vor doar la CCS, alţii numai în Obsession”, a precizat Mădălina Petrean. Distracţia din club va fi animată de Dj Sava & Raluka. Titlurile de Miss şi Mister Popularitate vor fi acordate pe baza voturilor online.
Comenteaza