Cele mai bune parfumuri arăbești, cu note seducătoare, pentru vară

Cele mai bune parfumuri arăbești, cu note seducătoare, pentru vară

Parfumurile arăbești de lux sunt unice și se remarcă prin arome seducătoare de vară.

Cele mai potrivite pentru sezonul estival sunt parfumurile unisex cu note florale, fructate, marine, lemnoase și de condimente. Aceste parfumuri de brand sunt cunoscute pe scară largă și sunt realizate din ingrediente rare, naturale, de înaltă calitate. 

Dacă ești în căutarea unor parfumuri lactonice, arăbești dar cu un farmec chic franțuzesc, atunci vezi colecția Montale din magazinele online. Acestea sunt realizate din ingrediente naturale atent alese, în concentrații mari, care conferă parfumurilor persistență în timp. Creatorul acestor parfumuri este Pierre Montale, care s-a născut în Franța, a părăsit Parisul și a stat un an în Arabia Saudită unde a deprins o mare experiență în realizarea unor parfumuri atipice. 

Acest brand are o gamă variată de parfumuri cu note din grupul oriental-floral, lemnos-fructat. Ele au note senzaționale, ce apar atât în parfumurile de damă, cât și pentru bărbați. 

Parfumurile unisex Montale sunt percepute în lume ca fiind opere de artă. Sunt elegante, au arome seducătoare, pur și simplu nu lasă pe nimeni indiferent. 

Cele mai bune parfumuri arăbești, cu note seducătoare, pentru vară

Brandul Montale oferă oamenilor posibilitatea de a descoperi cele mai emblematice parfumuri de lux, care pot fi folosite după bunul plac, în orice ocazie din an. Ele includ note de oud, lemn prețios, condimente speciale, fructe dulci, trandafiri și alte flori.

Colecția Montale de zeci de parfumuri luxoase include: 

- Parfumuri lejere dar fermecătoare, perfecte pentru vară, atât pentru zi cât și pentru ocazii speciale, cu note floral-fructate, cum este de exemplu parfumul Montale Day Dreams cu note de mandarine, flori de portocal, iasomie, extras de portocală amară, lemn de santal, tiare de flori, cocos și vanilie
- Parfumuri intense, bogate, cu note de citrice, piper și alte condimente
- Parfumuri atractive cu arome de citrice, cu acorduri de cafea, cacao, boabe de Tonka, accente de vanilie și fructe de pădure suculente, cum este Montale Chocolate Greedy
- Parfumuri cu note subtile și rafinate, de trandafiri din Bulgaria 
- Parfumuri orientale-florale, unisex, pentru femei și bărbați, cu miros bogat de migdale prăjite, mosc, balsam peruvian, căpșuni dulci și vanilie, cum este Montale Mukhallat 
- Parfumuri fermecătoare cu note floral-fructate uimitoare, perfecte pentru vară, precum Montale Pretty Fruity cu miros de crin, magnolie, citrice, mosc, coacăze negre și floarea pasiunii
- Parfumuri unisex cu note de oud care creează atmosfera unei păduri răcoroase, precum Montale Aoud Forest cu tonuri marine, acvatice, lemnoase, de lămâie, grapefruit, rozmarin, mosc, ghimbir, oud și ambră
- Parfumuri cu ingrediente unice din Arabia Saudită, cum este Montala Arabians cu note orientale de vetiver, lavandă, cimbru, piele, cardamom, trandafir, patchouli, oud, mosc și chihlimbar. 
Aceste parfumuri unisex, de lux au compoziții originale și multe dintre ele sunt parfumuri de nișă. Fiecare parfum este unic și spune o poveste care te duce cu gândul spre Orientul Îndepărtat ce este atât de misterios și fascinant. Au arome fine, componente rare, ingrediente de înaltă calitate. 

Parfumurile arăbești sunt o alegere excelentă pentru bărbați. Ele uimesc imaginația prin arome, abundență, rafinamentul gustului, prin notele superbe de bază și notele altor componente magice folosite. Când vezi un astfel de parfum elegant, gândul te duce la bogăție și lux, la unicitate, originalitate. Toate acestea sunt caracteristici care au atras atenția și asupra acestui brand Montale. 

În această vară, oamenii ar putea folosi parfumuri arăbești ce au compoziții ușoare dar complexe, care se potrivesc cu mirosul natural al corpului. Aceste creații se remarcă prin durabilitatea lor extraordinară și acordurile de flori, fructe și condimente memorabile. Cele mai potrivite pentru sezonul cald sunt parfumurile de lux cu buchete răcoritoare, care se dezvăluie treptat pe piele. Există și parfumuri romantice cu note seducătoare, florale și lemnoase, care au miros de mosc și iasomie și care sunt pentru femei. De asemenea, unele femei adoră și parfumurile unisex, care au note delicioase de fructe dulci și citrice, de flori și fructe de pădure, de lemn de tec, ambră, chihlimbar prețios și mosc. 

Etichete
Comenteaza