Vacanţa exotică poate fi la Cluj. S-a mutat din India, în inima Transilvaniei şi a deschis un SPA Asiatic

Vacanţa exotică poate fi la Cluj. S-a mutat din India, în inima Transilvaniei şi a deschis un SPA Asiatic

Tina este din India şi a deschis la Cluj un SPA Asiatic. De la tratamente terapeutice combinate cu tehnici de masaj şi meditaţie până la clase de yoga, aici le poţi experimenta pe toate.

Ţi-e dor de o vacanţă exotică, dar COVID-ul ţi-a dat planurile peste cap? La Cluj găseşti un loc unde te poţi relaxa ca în Asia. De la masaj thailandez, la meditaţii şi yoga, aici le poţi experimenta pe toate în timp ce simţi arome îmbietoare, scrie Mediafax.

SPA-ul asiatic a fost ideea Tinei, o tânără care s-a mutat din India în România împreună cu familia ei în urmă cu nouă ani. Fiecare persoană care păşeşte în SPA-ul asiatic  se simte ca într-o vacanţă. Cele mai apreciate sunt tratamentele terapeutice combinate cu tehnici de masaj şi meditaţie care te fac să ai parte de experienţe senzoriale unice. După ce nu a mai putut pleca în concediul mult dorit din cauza COVID-ului, Elisabeta a ales să se relaxeze în oraşul ei.

„Mă simt foarte relaxată. Având un job la care stau tot timpul la birou, chiar simţeam nevoia să evadez aşa într-o vacanţă şi cum soluţiile sunt cam restrânse, cred că locul acesta chiar îţi permite să simţi că ieşi într-o zonă mai exotică”, spune Elisabeta Chiţimuş, clientă. 

„Am vrut să le oferim oamenilor din Cluj o experienţă tipic asiatică atunci când nu pot să meargă până acolo. Aici ei găsesc mirosurile mirodeniilor şi ale parfumurilor pe care se găsesc doar în Asia în mod normal. Aici pot să facă yoga sau să se relaxeze la un masaj asiatic”, explică Tina Agarwal, administrator SPA. 

„Nu mai avem atâta libertate de mişcare în lume, dar avem aici o oază de relaxare chiar la noi acasă”, adaugă Alina Bodea, o altă clientă. 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza