Claudia Chira, prezentatoarea ştirilor REALITATEA TV Cluj: Cred că se poate face televiziune şi în staţiile locale

Claudia Chira, prezentatoarea ştirilor REALITATEA TV Cluj: Cred că se poate face televiziune şi în staţiile locale
ziuadecj.ro vă prezintă vedetele REALITATEA TV Cluj altfel decât le știți de la televizor.

Prezentatoarea jurnalelor de ştiri REALIATEA TV Cluj, Claudia Chira, a debutat ca jurnalist la televiziunea NCN. A prezentat apoi, o perioadă, horoscopul în cadrul jurnalului local Antena 1. "Nu cred însă că mi se potriveşte divertismentul. Acesta este şi motivul din care am optat pentru ştiri, un domeniu mai dinamic", ne-a împărtăşit ea.

Absolventă a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, specializarea română-engleză, Claudia părăseşte în 2007 Clujul şi acceptă oferta REALITATEA TV Bucureşti. "După o perioadă de trei ani, am decis, însă, să mă reîntorc la Cluj, convinsă că se poate face presă şi în staţiile locale de televiziune. De asemenea, părinţii şi fratele mei sunt aici, la Cluj, iar mie îmi era mai greu să stau departe de ei", spune prezentatoarea.

Preferă să îşi petreacă puţinul timp liber pe care îl are alături de amici. "Îmi place să ies în oraş cu prietenele mele, să merg la cumpărături, lucruri obişnuite pentru majoritatea dintre noi, dar greu de realizat pentru mine, din lipsă de timp".

Jurnalista este de părere că momentan, deşi nu putem vorbi despre o involuţie, televiziunea este într-o continuă schimbare şi căutare, proces care impune mereu alte şi alte modele. Cât despre propriile sale modele, Claudia ne-a împărtăşit că printre acestea se numără jurnaliştii Emil Hurezeanu, Rareş Bogdan şi Octavian Hoandră.

Comenteaza