Cristiano Ronaldo - nu-l recunoşti după statuie! Bustul care-l reprezintă nu-i seamănă deloc - FOTO

Cristiano Ronaldo - nu-l recunoşti după statuie! Bustul care-l reprezintă nu-i seamănă deloc - FOTO
Celebrul fotbalist, Cristiano Ronaldo, a aflat că aeroportul din Madeira poartă, de miercuri, numele său, dar ceea ce trebuia să fie un eveniment fericit, a devenit motiv de glume pe internet.

În cadrul ceremoniei de redenumire a aeroportului, Cristiano Ronaldo a fost pus alături de o statuie care-l reprezintă. Bustul a stârnit imediat o serie de comentarii în presa internaţională.

Statuia din bronz, care ar trebui să îl înfăţişeze pe fotbalist pare mai degrabă o caricatură. Unii îşi pun întrebarea dacă măcar chipul lui Ronaldo a fost inspiraţia pentru această statuie, căci nu seamănă deloc cu sportivul. Alţii au descris-o "dubioasă" şi chiar "oribilă".

"Aeroportul Ronaldo, eclipsat de o statuie inexactă", scrie Reuters, în timp ce The Guardian a catalogat sculptura drept "un bust dubios".

Iată cum arată bustul lui Ronaldo expus în aeroportul care de acum îi poartă numele:

Desigur, nu a durat mult până ce internauţii au început să editeze fotografii cu Ronaldo, "creaţii" care au stârnit râsete în mediul online:

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza