Cum a intrat șeful Zoom pe lista bogaților planetei în pandemie

Cum a intrat șeful Zoom pe lista bogaților planetei în pandemie
| Foto: miro.medium.com

Pandemia de coronavirus se traduce pentru mulţi în crize și perioade recesiune. Însă nu pentru toţi jucătorii de pe piaţa de business. Unii au capitalizat puternic în pandemie, iar șeful Zoom e unul dintre ei.

Înainte de pandemie, puțină lume știa de aplicația Zoom, cea care permite organizarea de conferințe audio-video de la distanță. Dar odată ce virusul a forțat autoritățile să ia măsuri și chiar să limiteze drastic deplasările, aplicația a devenit extrem de cunoscută la nivel mondial.

Compania e condusă de Eric Yuan, cel care ocupă funcția de director general. El a reușit, după aceste luni, să intre în lista Forbes a celor mai bogați oameni ai planetei. E spre coada clasamentului, e adevărat, dar e acolo.

Eric Yuan, directorul general al Zoom Video Communications, este unul dintre cei 18 nou intraţi în lista Forbes, cu o avere netă de 11 miliarde de dolari, conform Playtech.

Acest lucru s-a datorat lunilor de pandemie, care i-au obligat pe mulți să stea în casă și să țină legătura cu cei dragi sau cu colegii de muncă de la distanță.

Comenteaza