Dieta cu salate. Rețetele unor mâncăruri îndrăgite de vedetele de la Hollywood

Dieta cu salate. Rețetele unor mâncăruri îndrăgite de vedetele de la Hollywood

Dacă vrei să te hrăneşti sănătos sau vrei să slăbeşti, salatele sunt alegerea perfectă pentru tine. Iată în ce constă dieta cu salate.

1. Dieta cu salate. Salată cu măr și varză
Salată este bogată în fibre, susținând sistemul digestiv. Se pot adaugă și câteva semințe de fenicul, iar pentru a intensifica arderile de grăsimi, se poate adaugă un praf de piper roșu. Această salată se poate consuma în orice moment al zilei și are efect detoxifiant.

 2. Dieta cu salate. Salată cu avocado și chia
Salată, care este oricum bogată în fibre, se află la baza acestui preparat, la care se mai adaugă avocado, câteva migdale, semințe de chia, castraveți și câteva afine. Combinația de arome și gusturi te va incantanta, iar ingredientele îți asigura senzația de sățietate pentru mult timp, fără sa fie periculoase pentru silueta.

3. Dieta cu salate. Salată cu roșii și fenicul
Roșiile, bogate în licopen fac pereche bună cu feniculul ușor iute. Adaugă și puțîn năut și vei avea o salată suficient de sățioasă și de bogată în proteine pentru a înlocui masă de prânz. De asemenea, roșiile, fiiind bogate in antioxidanți, te vor energiza imediat.

4. Dieta cu salate. Salată cu quinoa
Actrița Jennifer Aniston este o mare fană a acestei salate, cu un conținut ridicat de fibre, fier și vitamina C. Este o salată cu castraveți, roșii și pătrunjel, la care se adaugă câteva bucățele de avocado, puțîn ulei de măsline și quinoa. Boabele de quinoa se fierb la foc mic timp de 15 minute înainte de a fi adăugate in salată

5. Dieta cu salate. Salată cu varză și năut
Această salată ajută digestia, datorită ingredientelor pe care le conține, fiind bogată în fibre și având proprietăți detoxifiante. Ai nevoie de varză, boabe de quinoa, năut, câteva măsline verzi, mărar, ulei de măsline și de sucul de la o lămâie, pentru a adaugă o aromă proaspătă și invigoranta, exact ceea ce ai nevoie pentru un preparat ușor, de vara..

Comenteaza