Dieta de toamnă cu două beneficii: detoxifiere şi kilograme în minus

Dieta de toamnă cu două beneficii: detoxifiere şi kilograme în minus

Lunile de toamnă sunt ideale pentru reglarea obiceiurilor alimentare, având o gamă variată de fructe si legume de sezon din care poți alege.

Această dietă de toamnă poate fi dublu eficientă - te ajută să te detoxifiezi, dar și să scapi de niște kilograme nedorite. 

Iată trei variante de diete pe care le poți folosi, în funcție de preferințe:

Dieta de toamnă cu struguri

Micul dejun: 100 de grame de branza de vaci, 2 felii de paine din cereale integrale si 200 de grame de struguri.

Pranz : 250 de grame de piept de pui la gratar, 50 de grame de branza de vaci, iar la final 150 de grame de struguri.

Seara: peste si salata, plus 200 de grame de struguri.

De asemenea, strugurii pot fi consumati si ca gustarea zilnica.

Dieta de toamnă cu pere

Micul dejun: o para, 100 g branza slaba de vaci;

Pranz: 100 g carne (sau 150 g peste), cu o portie de legume gatite (fripte sau fierte), salata nelimitat (fara rosii);

Cina: doar pere (in jur de un kilogram) - nu mai tarziu de ora 19.

Dieta cu pere poate dura doua saptamani. Pe langa rezultatele uimitoare in ceea ce priveste silueta, perele ajuta la si la o buna detoxifiere a organismului.

Dieta de toamnă cu prune

Micul dejun: 8 prune pe stomacul gol, apoi, dupa 30 de minute, poti servi un ou fiert, doua felii de sunca si o felie de paine prajita. Poti bea, de asemenea, o ceasca de ceai negru sau cafea, neindulcita.

Pranz: poti servi o supa, 250 de grame de friptura de pui la gratar asezonata cu legume sau o salata de legume crude.

Cina: un iaurt cu cereale integrale sau doua felii de paine integrale cu doua felii de sunca de pui. Ai grija insa ca ultima masa din zi sa fie servita cu cel putin trei ore inainte de somn.

Comenteaza