Dr. Quinn: Secrete de vedete – Lauren Hutton (75 de ani), fost supermodel, este convinsă că fericirea e făcută din lucruri foarte simple

Dr. Quinn: Secrete de vedete – Lauren Hutton (75 de ani), fost supermodel, este convinsă că fericirea e făcută din lucruri foarte simple

La 75 de ani, fosta actriță și  supermodel Lauren Hutton se poate lăuda cu o  carieră fabuloasă și lungă (a apărut pe coperta revistei Vogue de 28 de ori),  dar și cu o viață activă și o sănătate de fier.  

Într-un interviu recent, ea a accceptat să răspundă cu grație la întrebările iscoditoare ale reporterului, curios să știe care este secretul longevității ei.

Primul lucru pe care îl fac după ce mă trezesc este… să mă îmbrac rapid și să mă duc să-mi cumpăr ziarul (sunt de modă veche, ce vrei) și să iau micul dejun. Uneori mi-l prepar singură, acasă, dar de cele mai multe ori, prefer atmosfera unui bistro. Vreau să văd oameni, să privesc orașul cum se trezește la viață.

Un bun mic dejun conține… ouă. Uneori și puțin bacon, sau șuncă. O bucată de pâine proaspătă. Trebuie să vă mai spun că eu nu mănânc niciodată la prânz. Dimineața servesc o masă generoasă și apoi, până la cină, mai iau cel mult o gustare.


Atunci când îmi fac griji pentru greutatea mea… mănânc cu măsură. De pildă, chiar acum, am câteva kilograme în plus. Mă voi concentra să fac alegeri sănătoase și un pic mai multă mișcare și le voi da jos. De fiecare dată s-a întâmplat așa.

Nu plec niciodată de acasă fără… portofel. Și puțin machiaj, care la vârsta mea este obligatoriu.

Ultimul lucru pe care îl fac înainte de a mă culca este să… citesc. Citesc în fiecare seară, consider că este foarte important să-mi păstrez mintea activă. Iar lectura este și o hrană pentru suflet.

Mai multe lucruri simple si placute din viata lui Lauren Hutton ...

Comenteaza