"Drumul groazei", subiect de caricaturi. Vezi cum a fost ironizat

Drumul judeţean 109C, Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, supranumit sugestiv "Drumul groazei", a ajuns să fie caricaturizat de un artist clujean.

Neîntreţinut, cu balastul dus şi plini de cratere în asfalt, drumul a stârnit de multe ori revolta localnicilor, care s-au plâns încontinuu de starea precară în care se află.

De această dată, gropile uriaşe de pe el s-au transformat într-o sursă de inspiraţie pentru un artist, care a ironizat situaţia într-o caricatură. În ea, un localnic îşi caută disperat maşina în craterele din drum, în timp ce un altul îl întreabă dacă şi-a găsit nevasta.

După ani de zile de solicitări sortite eşecului, în vara lui 2014 Consiliul Judeţean Cluj a decis să asculte plângerile localnicilor. Astfel, la mijlocul lunii august, consilierul judeţean Mihai Seplecan anunţa finalizarea lucrărilor de reabilitare a drumului din Fizeşu Gherlii.

Potrivit dejeanul.ro, după ieşirea din localitate şi până la Cămăraşu drumul este un chin pentru şoferii care circulă frecvent pe această rută.

Comenteaza