Elton John, la terapie intensivă. Problema este una "potenţial mortală"

Elton John, la terapie intensivă. Problema este una
Muzicianul britanic Sir Elton John a fost nevoit să-şi anuleze spectacolele programate pentru Las Vegas după ce a fost internat la terapie intensivă pentru a fi tratat de o infecţie gravă.

Potrivit publicaţiei The Telegraph, muzicianul în vârstă de 70 de ani nu va mai susţine niciunul din concertele programate la Caesars Palace din aprilie şi mai după ce a fost diagnosticat cu o infecţie severă pe care ar fi contractat-o în timpul turneului său recent din America de Sud.

Cântăreţului i s-a făcut rău în timpul zborului din Santiago, Chile, spre Marea Britanie, după ce a susţinut un spectacol pe 10 aprilie, în cadrul turneului său de şase concerte, care a inclus şi ţări precum Brazilia şi Argentina. Elton John s-a întors la casa sa din Marea Britanie sâmbătă, 22 aprilie, iar în prezent „se odihneşte la domiciliu" la sfatul medicilor, după ce aceştia i-au acordat îngrijirile pentru a se vindeca de infecţia puternică.

Se aşteaptă ca Elton John să îşi revină complet şi la timp pentru concertul său de pe Stadionul Twickenham, pe 3 iunie.

Într-un comunicat remis de compania BANG Showbiz se arată că: „Elton a contractat o infecţie bacteriană periculoasă şi atipică. În cadrul zborului său de la Santiago, Chile, spre casă, s-a îmbolnăvit brusc. La întoarcerea în Marea Britanie, medicii lui Elton l-au internat la spital, unde a primit imediat tratamentul pentru îndepărtarea infecţiei. După două nopţi petrecute la terapie intensivă urmate de o perioadă de internare în spital, Elton a fost externat duminică, 22 aprilie, iar acum se odihneşte la domiciliu, conform sfaturilor medicilor. Infecţii de acest tip sunt rare şi potenţial mortale. Din fericire, echipa medicală a lui Elton a identificat asta rapid şi a tratat-o cu succes. Se aşteaptă să îşi revină complet. Elton îşi va relua programul de concerte live în Twickenham, Anglia, pe 3 iunie. Elton John, Caesars Palace and AEG îşi cer scuze pentru orice fel de neplăceri cauzate spectatorilor."

Cântăreţul a lăudat echipa de medici care l-a supravegheat şi şi-a cerut scuze că şi-a „dezamăgit" fanii loiali: ''Sunt atât de norocos să am cei mai incredibili şi loiali fani şi îmi cer scuze că i-am dezamăgit. Sunt extrem de recunoscător echipei de medici pentru că au avut o excelentă grijă de mine.''

Cei care aveau bilete la spectacolele anulate îşi vor putea recupera banii în totalitate.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza