Video Foto Florin Piersic şi-a luat zborul. Maestrul a slăbit mult, dar e în formă maximă

Florin Piersic şi-a luat zborul. Maestrul a slăbit mult, dar e în formă maximă
Florin Piersic şi-a luat zborul. Maestrul a slăbit mult, dar e în formă maximă
Florin Piersic şi-a luat zborul. Maestrul a slăbit mult, dar e în formă maximă
Florin Piersic şi-a luat zborul. Maestrul a slăbit mult, dar e în formă maximă

Florin Piersic şi-a luat zborul ieri spre ţările calde, mai precis spre Dubai, împreună cu realizatorul TV Dan Negru, pentru a realiza filmările pentru ajunul Sărbătorilor. 

În filmarea lui Dan Negru de pe Aeroportul International Henri Coandă Bucureşti se observă că maestrul Piersic a cam slăbit, însă amândoi se distrează de minune înainte de decolare. 

Românii sunt fericiţi că Dan Negru are grijă de vedetele noastre, cele care au mai rămas. "Sănătate domnului Florin Piersic, un om respectuos. Dacă te întâlneşte pe stradă, e primul care salută. E un om cu mult bun simţ. Ca un actor Mare ce e, e un om Minunat", i-au comentat fanii lui Piersic postarea de pe Facebook a lui Dan Negru.

Unii au fost miraţi de faptul că actorul clujean începe să îşi arate vârsta, că arată cam slăbit, dar le-au transmis multă sănătate şi spor la muncă, apreciind îndeosebi caracterul special al maestrului. "Sper ca Bunul Dumnezeu să-l ţină încă mulți ani alături de noi", a fost o altă postare.

Dan Negru a anunţat deja de ceva vreme că va pleca, alături de Florin Piersic, în Dubai pentru a filma câteva momente inedite pentru serile festive din ajunul Sărbătorilor, majoritatea avându-l în prim plan pe celebrul actor.

”Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate.

Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: “E Burj al- Arab-ul românilor”. Au înțeles din prima”.  Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje.”, a declarat Dan Negru în urmă cu aproape o lună. 

Ajuns astăzi la 85 de ani, celebrul actor Florin Piersic este la fel de activ ca în anii săi de glorie. Florin Piersic, cunoscut în special pentru rolurile sale principale din filmele seria „Mărgelatu”, a reușit în toți acești ani să dovedească că este, într-adevăr unul din cei mai populari și iubiți actori români.

Sursa: Dan Negru Facebook 

Comenteaza