HOROSCOP 20 octombrie 2022

HOROSCOP 20 octombrie 2022

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi, 20 octombrie 2022.

Berbec

Esti pe punctul de a lua o decizie radicala. Exista un sentiment de mandrie, dar si orgoliu care te impiedica sa privesti totul in mod obiectiv. Partenerul te poate ajuta sa te hotarasti.

Taur

Regreti felul in care ai spus cuiva ceea ce crezi despre el. Invata sa privesti partea buna din fiecare si, daca totusi gresesti fata de cineva, invata sa-ti ceri iertare.

Gemeni

Ai foarte multa energie si reusesti in cateva ore sa rezolvi o multime dintre lucrurile pe care le aveai de facut astazi. Cand o sa tragi linie pe seara vei fi foarte multumit de ziua ta de munca.

Rac

Esti foarte bine dispus si primesti numai vesti bune. Esti atat de fericit, incat mergi in magazine si achizitionezi ceva pentru un apropiat.

Leu

Termini un proiect la care lucrezi de o buna perioada de timp si asta iti da satisfactie. Poti sa tragi linie si sa pornesti pe un alt drum.

Fecioară

Faci o multime de analize si cercetari pana sa incepi o activitate noua pentru tine. Este normal sa te interesezi, dar exagerezi cu detaliile.

Balanţă

Iti faci mustrari de constiinta, pentru ca nu ai realizat la timp ceea ce trebuia si acum suporti consecintele. Nu-i nimic, important e sa nu se repete!

Scorpion

E un moment bun in planul comunicarii. Trebuie sa bati fierul cat este cald. Insista sa pui in practica ideile pe care le ai acum, deoarece sunt cele mai bune.

Săgetator

Esti mai sportiv decat de obicei si petreci putin timp in aer liber. Accepti o provocare, dar faci si o schimbare care are legatura cu viata profesionala. S-ar putea sa incepi niste cursuri.

Capricorn

Astrele te fac foarte sensibil in aceasta perioada, iar cei din jur ar trebui sa aiba grija atunci cand vorbesc cu tine, deoarece ai tendinta de a interpreta tot ce auzi.

Vărsător

Iti faci prea multe griji pentru ceva ce viseaza un cunoscut. Incearca sa te gandesti la altceva, pentru ca efortul tau nu va fi apreciat de cel vizat.

Peşti

E posibil sa faci schimbari majore astazi sau sa semnezi acte importante. Amana cateva zile, deoarece conjuctura astrala nu este avantajoasa.

Comenteaza