HOROSCOP 22 august 2018

HOROSCOP 22 august 2018

HOROSCOP 22 august 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de miercuri, 22 august 2018.

HOROSCOP 22 august 2018 - Berbec

Te ocupi cu entuziasm de o noua sarcina primita la job, insa nu stii cand sa te opresti si ajungi sa te epuizezi. Seara nu mai vrei sa faci nimic altceva decat sa te arunci in pat, sa dormi.

 

HOROSCOP 22 august 2018 - Taur

Ti-ai fixat un program pentru astazi si trebuie sa te tii de el, daca vrei sa respecti cuvantul dat unui prieten. I-ai promis ca il ajuti cu ceva si nu vrei sa intarzii. Pana atunci, insa, ai mai multe de rezolvat...

 

HOROSCOP 22 august 2018 - Gemeni

E mijlocul saptamanii si esti plin de energie si dornic de munca. Colegii de la job sunt un pic suspiciosi, nu inteleg de unde ai atatea rezerve, mai ales pe caldura asta...

 

HOROSCOP 22 august 2018 - Rac

Nu vei avea o zi prea placuta la birou, azi, din cauza unui mic incident care te va afecta si pe tine. Dupa-amiaza, o veste buna te linisteste si o sa ai parte de o seara iesita din comun.

 

HOROSCOP  22 august 2018 - Leu

Ai foarte mult de alergat astazi asa ca ar fi bine sa nu pierzi timpul cu cafeaua dimineata. Ia-o la pachet si fugi sa termini totul la birou daca nu vrei sa ramai si dupa sfarsitul programului.

 

HOROSCOP 22 august - Fecioara

Vestea primita de dimineata te va preocupa pana spre seara. E vorba de o problema careia trebuie sa-i gasesti repede solutia si nu stii de unde sa incepi. Solutia vine din partea cui nu te-ai fi asteptat.

 

HOROSCOP 22 august - Balanta

Te-a impresionat de gestul unui prieten. Stiai ca te poti baza pe el la nevoie la orice ora din zi sau din noapte, dar faptul ca a renuntat la ceva pentru tine, te lasa fara cuvinte.

 

HOROSCOP 22 august 2018 - Scorpion

Fa un efort si nu intarzia astazi la job. Daca ajungi la timp ai ocazia sa cunosti o persoana care are niste idei grozave pentru afacerea ta. O sa stai in sedinta cateva ore, dar merita!

 

HOROSCOP 22 august 2018 - Sagetator

Esti constient ca se apropie termenul limita pentru ceva ce trebuie sa fie gata si, totusi, nu prea te omori cu munca... Lasa comoditatea, ar fi pacat sa ratezi tot tocmai acum!

 

HOROSCOP 22 august 2018 - Capricorn

Desi esti aglomerat, gaseste timp sa pui la punct planurile pentru evenimentul care urmeaza sa aiba loc la sfarsitul saptamanii in familia ta. Consulta-te si cu partenerul de viata.

 

HOROSCOP 22 august 2018 - Varsator

Ai pornit de acasa hotarat sa pui la punct niste aspect care te deranjeaza la locul de munca. Te razgandesti in scurt timp dupa ce primesti un telefon. Bine ca nu ai apucat sa spui nimic…

 

HOROSCOP 22 august 2018 - Pesti

Ai parte de o zi foarte plina, la munca. Nu o sa apuci sa termini tot ceea ce ti-ai planuit, asa ca lasa deoparte orgoliul si accepta ajutorul cuiva. Doar asa mai poti ajunge la intalnirea de diseara!

Comenteaza