HOROSCOP 27 martie 2023

HOROSCOP 27 martie 2023

Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 27 martie 2023.

Berbec

Primesti noi proiecte la birou si esti constient de faptul ca asta inseamna timp petrecut la munca. Pregateste-te serios pentru ceea ce va urma. Va trebui sa-ti reajustezi programul pentru ca in urmatoarele saptamanii sa fii nevoit sa ajungi mai tarziu acasa.

Taur

Dimineata vei primi o veste care te face sa fii increzator fata de ceva ce urmeaza sa se intample peste doua sau trei luni. Dupa-amiaza vei fi ocupat sa telefonezi prietenilor pentru a-i anunta, la randul tau, ce ai aflat. 

Gemeni

Primesti informatii gresite cu privire la o afacere pe care ai inceput-o de curand. Fii atent. Deschide bine ochii inainte sa fie prea tarziu si sa te coste. Verifica inca o data totul şi daca nu esti sigur ca lucrurile vor evolua pozitiv, opreste-te.

Rac

Munca multa si timp liber mai putin. Asa se pare ca se va desfasura toata saptamana pentru tine. Vei fi recompensat pentru efortul depus acum. Nu chiar imediat, mai ai de asteptat!

Leu

Fii atent la locul de munca pentru ca cineva o sa iti ceara o favoare si nu va fi foarte bine pentru tine daca accepti. Inainte de a spune "Da" analizeaza fiecare parte a problemei.

Fecioara

Ti se ofera ceva ce pare interesant la prima vedere, insa detaliile sunt cele care fac diferenta. Nu te lasa amagit de "ambalajul" care ti se arata. 

Balanta

Te asteapta un inceput de saptamana bun. Desi dimineata pareai foarte obosit si lipsit de vlaga, de la amiaza o sa se schimbe totul. Seara inca o sa mai ai energie si pentru treburi casnice.

Scorpion

Esti cam distrat si asta s-ar putea sa iti dauneze la job. Daca vrei sa ai succes astazi, incearca sa fii putin mai serios sau cel putin, sa pari asa. Mai ales ca seful nu pare prea bine dispus azi...

Săgetator

Desi tocmai ai iesit din week-end, te simti foarte obosit. Ai vrea sa dormi mai mult, insa nu poti intarzia la sedinta de luni dimineata. Bea o cafea buna si fugi la treaba!

Capricorn

Cunosti persoane de la care ai ce sa inveti, asa ca ar fi bine sa stai mai mult in preajma lor. Sunt sanse mari sa iti devina cei mai buni prieteni.

Varsator

Ar trebui sa pui la punct o seara romantica pe care sa o petreci in compania celui drag. Relatia voastra are nevoie de asa ceva pentru a nu se instala monotonia.

Pesti

Urmeaza cateva zile mai pline pentru tine. Un prieten foarte bun are nevoie de ajutorul tau. Asa ca lasa totul deoparte si incearca sa nu-l dezamagesti. Nu ti-ar ierta-o niciodata.

Etichete
Comenteaza