Horoscop 8-15 ianuarie 2023. Ce zodie va avea mult belșug în această săptămână

Horoscop 8-15 ianuarie 2023. Ce zodie va avea mult belșug în această săptămână

Horoscopul pentru 8-15 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac. 

Berbec. Nativii născuți sub semnul zodiacal al Berbecului trebuie să învețe să gestioneze mai bine situațiile de criză și stres. Nu trebuie să-și facă griji privind starea de sănătate a unei persoane foarte dragi. Deși este normal să devină grijulii, trebuie să fie atenți și la starea lor sufletească.

Taur. Taurul are nevoie de forță și putere pentru a reuși să depășească anumite probleme. Nu este vorba despre rezistența fizică, ci despre cea emoțională și psihică. Ce nu trebuie să uite aceste persoane este faptul că astrele sunt alături de ele, le încurajează și le susțin în depășirea unor lecții de viață.

Gemeni. Urmează schimbări majore în viețile nativilor, potrivit numerologului Mihai Voropchievici. S-ar putea ca persoanele născute în această zodie să primească o oportunitate de muncă cu ajutorul căreia să reușească să își ducă planurile la capăt. O persoană atractivă le va tăia calea.

Rac. Nativii organizează o vacanță la care au visat vreme îndelungată. Poate fi vorba despre doar câteva zile scurte de relaxare sau despre o perioadă de concediu mai lungă. Trebuie să fie atenți la mesajele pe care le primesc. Ar putea să aibă parte de o atenționare importantă.

Leu. Leiiintră în incidența a tot ceea ce e pe telefon, mesaje, mailuri. Sunt mesaje de început de an și sunt bune. Nu acceptați pe cele care sunt scrise cu negru. Nu le citiți. Citiți-le pe alea cu alb”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, într-o intervenție televizată la Antena 3.

Fecioară. Fecioarele trebuie să schimbe tehnica de gândire asupra anumitor probleme de viață. Au fost și bune, au fost și rele în evaluarea unor situații în care sunt implicate persoane din cercul de cunoștințe. Pentru un rezultat final echilibrat, trebuie să țină cont și de perspectivele celor din jur.

Balanță. Se anunță fertilitate și belșug în viețile acestor nativi. Dacă până acum au fost descurajați, iată că urmează o perioadă plină de optimism pentru persoanele născute sub semnul zodiacal al Balanței. Toate visurile lor vor începe să prindă, încet, contur.

„Scorpionul a intrat într-un silentio stampa, forma divină. Persoana voastră e învăluită într-o aură de mister, nu știe nimeni ce faceți. Sunteți voi cu Dumnezeu. E anul lor, fiecare acționează în conformitate cu corasonul lor”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Săgetător. Numerologul Mihai Voropchievici spune că nativii sunt puși pe bătălie. Vor câștiga unele confruntări pe plan profesional sau pe plan financiar de unii singuri. Relațiile la locul de muncă se vor închega, nativii beneficiind de sprijinul tuturor colegilor de birou. Proiecte mari vor fi finalizate în săptămâna 8-15 ianuarie.

Capricorn. Urmează o perioadă plină de pasiune, pe plan romantic. Nativii născuți în acest semn zodiacal vor cunoaște o persoană care le va da cu totul lumea peste cap. Atenție! Se spune că iubirea adevărată nu are vârstă.

Vărsător. Universul îi va proteja pe Vărsători, în perioada 8-15 ianuarie, potrivit horoscopului runelor. Sunt zile pline cu provocări, tensiuni, chiar posibile conflicte pentru aceste persoane. Au nevoie de multă răbdare și calm pentru a gestiona în mod eficient situațiile declanșate de forțele malefice.

Pești. Peștii își propun să facă schimbări importante în viața lor. Săptămâna viitoare ar putea să ia în calcul să își schimbe locuința sau locul de muncă. Oricum ar fi, modificările anunță o evoluție spectaculoasă în viețile nativilor.

sursă: playtech.ro.

Comenteaza