Video Iohannis și Rareș Bogdan, politicienii îmbrăcați ''ca la carte''. Cătălin Botezatu, sfaturi pentru cei ce vor să fie aleși

Iohannis și Rareș Bogdan, politicienii îmbrăcați ''ca la carte''. Cătălin Botezatu, sfaturi pentru cei ce vor să fie aleși

Designerul vestimentar Cătălin Botezatu a vorbit, la ZIUA LIVE, despre cum ar trebui să se îmbrace politicienii români și care sunt cele mai mari greșeli pe care le-a observat în prezent. 

"Eu cred că politicienii ar trebui să se gândească foarte bine atunci când apar în fața electoratului. Există acea perioadă de campanie, când ei merg în țară, în teritoriu, și nu trebuie să sfideze electoratul. Dacă vei îl vedea îmbrăcat cu costume, cu ceasuri Rolex, cu bijuterii, va sfida electoratul, omul se va uita la el și nu o să-l aleagă. Când vrei să îl atragi, du-te îmbrăcat într-un jeans, cu o cămasă, cu un ceas normal, este admisă doar verigheta. Dacă mergi într-o ședință, în plen, atunci costumul devine obligatoriu, negru, bleumarin sau în nunanțe de gri, cămașa cu butoni, verigheta și un ceas, fără alte brățări și inele, acestea sunt pentru timpul liber. Ochelari, dacă purtați ochelari de vedere, nu foarte de firmă, sunt destui cunoscători care vă vor taxa. Încercați să vă purtați accesoriile de valore, în vacanțe sau în momente mai intime. Fără acest electoral, nu vor fi aleși niciodată", a declarat Cătălin Botezatu, la ZIUA LIVE. 

Designerul recunoaște că președintele Klaus Iohannis și europarlamentarul Rareș Bogdan sunt doi politicieni care știu să se îmbrace ca la carte.

"În ultimii ani, s-au educat foarte mult. Soțiile sau și-au luat consilieri vestimentari. Actualul președinte reprezintă, pentru mine, cel mai bun exemplu vestimentar. Are prestanță, are atitudine, tot ce pune pe el cade bine. Și la fel, între politicieni care mie îmi sunt dragi și au curajul să abordeze haine în tendință, dar cu limită, se numără Rareș Bogdan. Nu l-am văzut niciodată să facă vreo greșeală vestimentară", a mai spus Botezeu. 

Cătălin Botezatu va fi prezent la ediţia 2024 a Festivalului Internaţional de Modă Transilvania Fashion (FITF) - Powered by Banca Transilvania, ce va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 6-8 Septembrie 2024 şi reuneşte colecţii din Europa, Asia şi Africa. Designerul își va prezenta două colecții, în cadrul unui show fabulos, sâmbătă seara. 

Comenteaza