Ionel Lespuc, prezentator REALITATEA TV Cluj: Țin cu o singură echipă de pe planetă

Ionel Lespuc, prezentator REALITATEA TV Cluj: Țin cu o singură echipă de pe planetă
ziuadecj.ro vă prezintă vedetele REALITATEA TV Cluj, altfel decât le știți de la televizor.

Pentru Ionel Lespuc meseria de jurnalist este o tradiție de familie. "Tatăl meu a fost fotoreporter încă dinainte de Revoluție. Datorită lui am ajuns în presă".

Jurnalistul a activat  mai mulți ani ca reporter și redactor de sport, apoi a trecut la știri generale. Momentan, pe lângă faptul că prezintă jurnalul de știri, realizează și o emisiune sportivă la Realitatea TV Cluj. "Îmi place foarte mult fotbalul, mai joc și acum cu prietenii, măcar o dată pe săptămână. Țin cu o singură echipă de pe planetă, însă aș vrea să nu o deconspir. De altfel, nu înțeleg cum sunt iubitori de fotbal care se declară fani a două sau cinci echipe. E ca și cum ai avea mai multe soții", spune Ionel.

Jurnalistul a avut o experiență de un an și jumătate la București, dar s-a întors acasă: ”Din punct de vedere profesional, a fost o experiență extraordinară. Am ales să îmi cresc însă fiul, pe Vlăduț, care are acum nouă luni, la Cluj. Cred că am făcut alegerea cea mai bună”.

Reporterul nu are un gen de muzică preferat, totuși, îi plac mai multe voci masculine, de exempu Sting, Chris Rea sau Dire Straits. Cărțile sale  preferate sunt cele semnate de John Grisham, autorul unor thrillere legale.

"O mare pasiune de-a mea sunt călătoriile. Am vizitat multe locuri din țară și din Europa. Ultima oară am fost la Geneva și pot spune că e un loc unde mi-ar plăcea să trăiesc, pentru că îmi plac oamenii civilizați și liniștiți, iar acolo i-am întâlnit. Cei mai calzi și mai ospitalieri, însă, mi-au părut locuitorii insulei Lampedusa, unde am găsit fructe de mare delicioase și o mare incredibil de albastră", ne-a impărtășit Lespuc.

Ionel Lespuc nu are modele în meseria pe care o face. "Sunt totuși niște oameni pe care îi admir, dar le voi spune doar prenumele, pentru că ei se știu: Nicoleta, Mihnea, Dragoș și Alin".

 

 

 

Comenteaza